Szerviz

DECOM SZERVIZ

Szervizünket azért hoztuk létre, hogy a nem várt meghibásodásokat gyorsan, szakszerűen hárítsuk el, továbbá a gépek karbantartását, nagyjavítását, felújítását végezzük el cégünknél. A hatékony működésünket a jól képzett szakemberek és a BALKANCAR RECORD alkatrész nyilvántartása, szakmai segítsége biztosítja.

A szakmai színvonalat a gyártó BALKANCAR RECORD rendszeres képzéssel biztosítja ezért bármely műszaki probléma rövid határidővel és hatékonysággal kerül megoldásra.

A munkavégzés során szükséges alkatrészeket raktárunkból biztosítjuk, de az egyedi igényeket is igen rövid határidővel teljesítjük a gyártó központi raktárából.

A kötelező karbantartásokat, és a kisebb javításokat partnereink telephelyén végezzük el. A helyszíni javításokat gyakorlott és szakképzett szerelők végzik felszerelt szerviz autókkal, amelyekben megtalálhatóak a javításhoz, karbantartáshoz szükséges gyári BALKANCAR alkatrészek, karbantartó anyagok és célszerszámok.

Baracskai telephelyünkön végezzük a gépek közép, illetve nagyjavítását, továbbá főegységek, fődarabok javítását, felújítását melyekhez rendelkezésre állnak célszerszámok. Felújítások, nagyjavítások utáni gépvizsgáztatást is telephelyünkön végezzük el.

Központi baracskai telephelyünkön kialakított akkumulátor vizsgáló helyiségben végezzük a targonca akkumulátorok üzembe helyezését, szükség szerinti javításukat és a regenerálásukat.

Szervizünk gép megállás esetén általában azonnal megkezdi a javítást, egyéb esetben többnyire 24 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását.

Szervizünk hétfőtől péntekig végzi szolgáltatását, de egyedi igény esetén és meghatározott feltételek mellett hétvégi munkavégzést is biztosítunk.

 

Szerviz elérhetősége:
06-30-9-52-22-33
06-22-58-00-45
info@decom.hu