Targonca kiegészítők

Mind az általunk forgalmazott BALKANCAR targoncák, mind egyéb gyártmányú villás targoncák kiegészítők, adapterek felszerelésével speciális feladatok elvégzésére lesznek alkalmasak, vagy a gépkezelő részére biztosítanak kényelmesebb, komfortosabb munkavégzést.

Adapterek utólagos felszerelése bármely típusú targoncára lehetséges, mert a csatlakozási méretek, villakocsi magasság és az adapter rögzítési méretei, szabványosak - jelölésük ISO2 , ISO3, ISO4 vagy FEM2, FEM3, FEM4 – így azokat könnyen lehet párosítani.

Az adapterek kiválasztásánál kérje segítségünket, mivel ezek felszerelésével megváltozik a targonca teherbírása és a maradék teherbírás számítást is el kell végezni, továbbá szükséges a hidraulika kiépítése a kiegészítőhöz.

Következőkben a teljesség igénye nélkül mutatunk be kiegészítőket, adaptereket és amennyiben szüksége van bármilyen kiegészítőre célfeladata elvégzéséhez, forduljon a DECOM KFT munkatársainkhoz bizalommal, hogy közösen választhassák ki a legmegfelelőbb berendezést!

 

Targonca kabin:  
első-hátsó biztonsági szélvédő
ablaktörlő
zárható ajtók
opciók:
- fűtés,
- zajszigetelés, stb.
Emelővilla:
Folyamatosan raktárkészleten tartunk különböző teherbírású és hosszúságú villákat mind A mind B típusú villakocsikhoz.
Villahosszabbító:  
Villahosszabbítók használatával gyorsan és egyszerűen alkalmassá válik a targonca hosszú áruk emelésére. Kiválasztásakor a teherbírás és az emelővilla szelvénymérete a meghatározó, de figyelembe kell venni, hogy az emelendő áru hosszának legalább a 60%-ig beérjen a villahosszabbító.
Oldalmozgató berendezés:
A villák párhuzamosan mozgathatóak jobbra, balra. Felszerelésével üzemanyag, gumikopás, anyagmozgatási idő takarítható meg, illetve a szállított áru épsége is könnyebben megóvható.
Fordítómű:
Fordítómű kivitele lehet 360°  forgású jobbra-balra, vagy 180° forgású jobbra vagy balra, továbbá  igénytől függően oldalmozgatóval is lehet szerelve.
Tekercsfogó:
Tekercsfogót általában papír tekercsek mozgatására használják, de bármely áru szállítására alkalmas amelyet tekercsben gyártanak. Különböző átmérőjű anyagok szállítása lehetséges és a szorító pofák felülete is választható.
Bálafogó:
A bálafogó különböző hosszúságú pofákkal rendelhető és igény esetén fordítós kivitelben is szállítható.